Höstens kurser

Luthagens Massage & Rehab, Torsgatan 6, Uppsala

För frågor och anmälan till kurserna:

Kurser på onsdagar maila till [email protected] halsodamen.se eller ring 0707-282806.

Klicka på Hälsodamens logga nedan för att komma till anmälan.

Kurserna på övriga dagar maila till [email protected] eller ring 0704-823183.

Klicka på Luthagens Massage & Rehabs logga nedan för att komma till hemsidan.

Begränsat antal platser, anmälningsordning gäller. Anmälan är bindande.

MediYoga grund: Grundläggande MediYoga pass med lugna, anpassade övningar som tillsammans med andningen ger kroppen mjukhet och själen ro. För dig som är nybörjare eller har tidigare erfarenhet.

MediYoga mjuk: Yogapass för dig som vill ge dig själv lugn och ro samt släppa dina tankar ett tag. Släppa det gamla bakom dig, istället njuta och leva i nuet. Både du som har och inte har tidigare erfarenhet av mediyoga kan gå detta pass.

MediYoga för immunförsvaret: Yogapass för dig som vill hjälpa ditt immunförsvar på vägen. Rörelserna är mycket för utrensning, matsmältning och ditt underbara hjärta. I detta yogapass kan det vara bra att ha tidigare erfarenhet av Mediyoga eller annan holistisk yoga.

Mjuk & Enkel Yoga: Sköna, enkla övningar ifrån bl.a MediYogan. Passar alla.

Barnyoga: Barn får under lekfulla former lära sig hitta sitt inre lugn. Yoga ger motvikt till allt som ska gå snabbt och effektivt. Här är du bara dig själv och inget yttre som påverkar dig. Du får göra långsamma mjuka rörelser och fokus på din andning.

Stress & Utbrändhet: En kurs som riktar sig till dig som vill veta mer om hur stress och utbrändhet fungerar i din kropp samt hur det går att komma tillbaks till kraft och glädje igen. Teori blandas med praktiska övningar. Du kan komma som aldrig provat yoga liksom du som är proffs på yoga.

0